Mat & dryck i toppklass hittar du hos oss på Dömle Herrgård
Hem » Äta & dricka
Dömle Herrgård Spa & Resort

Äta & dricka

Hos oss serveras mat och dryck i toppklass

I hjärtat av Värmland mellan Klarälvdalen och Fryksdalen ligger likt en juvel Dömle Herrgård inramad av de mest natursköna omgivningar. Här finner man ro, sinnesfrid och erbjuds skön lyx i vardagen. Herrgårdens matsal och kök speglar årstiderna med stor lokal prägel. Med många duktiga producenter har vi tillgång till ett härligt skafferi. Vi väljer de bästa av råvaror och ädlaste drycker som skapar en kreativ och föränderlig upplevelse med väntade och oväntade smakupplevelser.

boka bord
Mat & Dryck Dömle Herrgård

Lunch

Boka bord på vår lunch i vår vackra huvudbyggnad. Varje vardag från kl 11.30.

Boka lunch här

À la carte

Kvällstid kan du boka bord i vår herrgårdsmatsal. Det serveras À la carte med flera olika rätter att välja mellan. Måndag-söndag från 18.00. Kontakta oss för bokning.

Boka middag här

Större grupper

Välkommen till vår klassiska herrgårdsmatsal. I två delar som rymmer 70 respektive 30 sittande gäster. För slutna sällskap kan vi erbjuda Carl-Elis vinkällare och herrgårdens vackra salong.

Kontakta oss

Björn Ståhlberg

Den omtyckte köksmästaren Björn Ståhlberg leder resturang och kök tillsammans med sitt köksteam.

Matsal Dömle Herrgård

Carl-Elis vinkällare

Ett stycke kulturhistoria, väl värd ett besök. Plankor till tak och bord är sågade av ekar som växte i herrgårdsparken för länge sedan. Carl-Elis vinkällare har en karaktär för den vill ha det där lilla extra.

Boka här

Salongen

Herrgårdens salong finns för alla tillfällen. Senaste tiden har den fått ett ordentligt lyft som får varje gäst att vilja slå sig ned och andas ut tillsammans med nära och kära.

Boka salongen

Följ oss på sociala medier