Mat & dryck i toppklass hittar du hos oss på Dömle Herrgård
Hem » Mat & dryck
Dömle Herrgård Spa & Resort

Mat & dryck

Hos oss serveras mat och dryck i toppklass

I hjärtat av Värmland mellan Klarälvdalen och Fryksdalen ligger likt en juvel Dömle Herrgård inramad av de mest natursköna omgivningar. Här finner man ro, sinnesfrid och erbjuds skön lyx i vardagen. Herrgårdens matsal och kök speglar årstiderna med stor lokal prägel. Med många duktiga producenter har vi tillgång till ett härligt skafferi. Vi väljer de bästa av råvaror och ädlaste drycker som skapar en kreativ och föränderlig upplevelse med väntade och oväntade smakupplevelser.

boka bord

Vinprovning

Dömle x Bollinger

Ni är välkomna till oss på en exklusiv provning av Bollinger! Vi kommer gå igenom den fantastiska drycken – Champagne.

I vinprovningen ingår exklusiv plats i vår vinkällare för sällskapet där det finns möjlighet att äta middag efter provningen, 2 glas champagne + 1 glas mousserande, tilltugg och vår sommelier kommer att vara med hela provningen och gå igenom allt ifrån drycken till kuriosa.

Provningen håller på ca 1,5h.

Pris: 390kr inklusive tilltugg 

Boka via  0552-417 50

Lunch

Boka bord för lunch i vår vackra huvudbyggnad. Varje vardag från kl 11.30. Ring oss för information om dagens erbjudande.

Boka lunch här
Mat & Dryck Dömle Herrgård

Middag

Kvällstid kan du boka bord i vår herrgårdsmatsal.  Måndag-söndag från 18.00. Kontakta oss för bokning och mer information om aktuell meny.

Boka bord här

Större grupper

Välkommen till vår klassiska herrgårdsmatsal. I två delar som rymmer 70 respektive 30 sittande gäster. För slutna sällskap kan vi erbjuda Carl-Elis vinkällare och herrgårdens vackra salong.

Kontakta oss

Carl-Elis vinkällare

Ett stycke kulturhistoria, väl värd ett besök. Plankor till tak och bord är sågade av ekar som växte i herrgårdsparken för länge sedan. Carl-Elis vinkällare har en karaktär för den vill ha det där lilla extra.

Boka här
Matsal Dömle Herrgård

Salongen

Herrgårdens salong finns för alla tillfällen. Senaste tiden har den fått ett ordentligt lyft som får varje gäst att vilja slå sig ned och andas ut tillsammans med nära och kära.

Boka salongen
Dömle Herrgård & Spa
Dömle Herrgård & Spa

Följ oss på sociala medier