Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Från
2 095 kr
/person

Rofyllda spadagar

En exklusiv vistelse i vår magiska herrgårdsmiljö. I paketet ingår SPA entré på både ankomstdagen och avresedagen, trerättersmiddag, övernattning och herrgårdsfrukost.

Läs mer & boka
Från
1 645 kr
/person

Herrgårdspaket

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för dig som vill njuta i magisk miljö, mitt i hjärtat av Värmland.

Läs mer & boka
Ett paradis
för alla
golfare!

Magisk Golf 2022!

GOLFSÄSONGEN är i antågande! Boka vårens och sommarens härligaste golfupplevelse. 18 hål precis runt hörnet. Flera olika paket i en miljö mellan dröm och verklighet.

Boka Magisk Golf!

Sommar-erbjudande

Vi erbjuder en riktig DRÖMDEAL I SOMMAR. Vid ett antal datum har vi en riktig Herrgårdsupplevelse för minipris. Boende, spaentré, tvårätters middag och herrgårdsfrukost från endast 1 250 kr/person! Skynda att hitta ett passande datum!

Boka Drömdeal här!

Spa över dagen!

Lyxnjutning för dig och vännerna med Herrgårdslunch eller trerätters middag och härliga timmar i vårt magiska Spa. Det här är en riktig boost i mörkret, vi lovar!

Läs mer & Boka

Våra aktiviteter!

Spela padel, golf, träna i vårt gym eller bara njut och koppla av i vårt härliga Spa. Kanske en middag som får smaklökarna att jubla? Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier