Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Från
2 095 kr
/person

Rofyllda spadagar

Unna er en exklusiv vistelse i vår magiska herrgårdsmiljö. I paketet ingår SPA entré på både ankomstdagen och avresedagen, trerättersmiddag, övernattning och herrgårdsfrukost.

Läs mer & boka
Från
1 895 kr
/person

Herrgårdspaket

En vistelse med god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för dig som vill njuta i idyllisk herrgårdsmiljö.

Läs mer & boka
EN
må bra
HELG

Yoga, Dans & Spa på Dömle Herrgård 17-19 September

Följ med på en lyxig energiboost för både kropp & själ! För par, kompisgäng eller bara för dig. Vi laddar helgen med yogapass, danspass och spapass!

Läs mer
Det här
är du
värd!

Spa över dagen!

Lyxnjutning med Herrgårdslunch eller trerätters middag och härliga timmar i vårt magiska Spa.

Läs mer & Boka
från
2195 kr
/person

Golfpaket

Boka sommarens golfpaket hos oss för golf i herrgårdsmiljö, endast en WEDGE till första tee från herrgårdstrappan.

Läs mer & boka
Den
15e & 16e
Oktober

Tryffel med Norbert Lang

Dömle Herrgård gästas av en av Sveriges mest välkända kockar: Norbert Lang. Med sig har han det svarta guldet. Boka en vistelse med fantastiskt boende och underbar mat.

Läs mer & boka

Julbord

Får vi presentera ett underbart julbord med spaupplevelse för den som vill, härligt boende och en helt unik julupplevelse, ett sittande julbord där INGET kommer att saknas. Du äter precis allt du vill, men blir serverad av en egen servitör. Det kallar vi lyx!

Läs mer

Fira jul i vacker herrgårdsmiljö

Välkommen att spendera en helt underbar julhelg hos oss 23 – 26 december. Julen på Dömle välkomnar alla, vare sig du vill fira jul på egen hand eller med nära och kära.

Läs mer!

Norman & Wells Show

Missa inte denna fantastiska show hos oss på Dömle Herrgård. Lennie Norman & Robert Wells med Trio gör en unik spelning, Söndagen 22 augusti 18.00. Skäm bort er med boende, mat och underhållning, av absolut toppklass. Ett minne för livet. Ring 0552 – 417 50 för att boka!

Läs mer

Våra aktiviteter!

Spela padel, golf, träna i vårt gym eller shoppa i vår fina Gårdsbutik. Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier