Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Från
2 095 kr
/person

Rofyllda spadagar

En exklusiv vistelse i vår magiska herrgårdsmiljö. I paketet ingår SPA entré på både ankomstdagen och avresedagen, trerättersmiddag, övernattning och herrgårdsfrukost.

Läs mer & boka
Från
1 645 kr
/person

Herrgårdspaket

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för dig som vill njuta i magisk miljö, mitt i hjärtat av Värmland.

Läs mer & boka
Fira
Julhelgen
på Dömle

Hela julhelgen hos oss!

Välkommen att spendera en helt underbar julhelg hos oss 23 – 26 december. Julen på Dömle välkomnar alla, vare sig du vill fira jul på egen hand eller med nära och kära.

Läs mer!
Till någon
som du
tycker om!

Romantic Getaway 5/3

Är det inte dags att överraska någon som du tycker om med lite lyx? Kom och njut av fördrink, underbar 5-rätters, VIP på rummet, Spa, logi, och underhållning i magisk miljö, mellan dröm och verklighet. En riktigt fin kärleksgåva.

Boka Romantiskt Lyxdygn
Sveriges
främsta
hudterapeut.

Beauty Event 26/3!

Beauty event på Dömle Herrgård med Sveriges främsta hudterapeut Johanna Lind Bagge. Ett skönhetsevent där hudvård och välbefinnande är i fokus. Perfekt för dig som vill ha en riktigt energiboost. Kom fredag eller lördag!

Läs mer & Boka
Boka
Påsken
och längta!

Påsk-Lyx 16 - 17/4

Tidernas bästa Påskhelg på Herrgården. Boka idag så har du något att verkligen längta till. Njut av vår fantastiska Påsk-buffé och stanna kvar över helgen för en härlig upplevelse med massor av lyx i fantastisk herrgårdsmiljö.

Boka Påsk-Lyx här!
Det här
är du
värd!

Spa över dagen!

Lyxnjutning för dig och vännerna med Herrgårdslunch eller trerätters middag och härliga timmar i vårt magiska Spa. Det här är en riktig boost i mörkret, vi lovar!

Läs mer & Boka

Våra aktiviteter!

Spela padel, golf, träna i vårt gym eller bara njut och koppla av i vårt härliga Spa. Kanske en middag som får smaklökarna att jubla? Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier