Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

En
magisk
grillkväll

Grillbuffé 30/6 & 1/7

Det bästa med sommaren kan nog vara en riktigt smaskig grillkväll. Varför inte komma och dela den med oss. Ni njuter av fantastisk grillbuffé 30/6 & 1/7, Spa-upplevelse, boende och klassisk Herrgårdsfrukost.

Boka Grillbuffé
Skaldjur
2/9
Mums!

Skaldjursfrossa!

Nu kan alla skaldjursälskare boka höstens läckra upplevelse. Den 2:a september dukar vi upp! Ett dygn av njutning med allt det goda från havet och lite till. Boende i magisk miljö och avslutning morgonen efter med en riktig herrgårdsfrukost.

Boka Skaldjursfrossa!

Spa-behandlingar!

I vårt spa erbjuder vi flera olika typer av massage & behandlingar.
Unna dig en boost för kropp & själ.

Läs mer & boka
Avkopplande
SPA
vistelse

Rofyllda Spadagar

Njut av klassisk Herrgårdsmiljö och vårt magiska Spa. Incheckning från 15.00, Spaentré på ankomstdagen mellan 15.30-19.00 som toppas med 3-rättersmiddag och skönt boende. Och frukost dagen efter.

Boka sköna Spadagar
Klassisk
Herrgårds
Vistelse

Herrgårdsupplevelse

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat och härlig sömn.
Paketet för er som vill bara vill koppla av och bli bortskämda utan måsten.

Boka Herrgårdsupplevelse

Magiska Golfpaket

Njut av vacker Herrgårdsmiljö och storslagen natur med en perfekt golf runt hörnet på ForshagaDeje GK, endast en WEDGE till första tee från herrgårdstrappan. Många banor att utmana inom 1 timmes bilfärd.

Läs mer & Boka Golf

Jul & Nyår 2023

Nu kan ni boka våra fantastiska Jul- och Nyårshelger. Detta är några av våra absolut populäraste event, så platserna brukar fyllas raskt. Vill ni uppleva en magisk helg i drömlik Herrgårdsmiljö? Välkomna!

Mer om Jul & Nyår 23

Våra aktiviteter!

Här hittar du ett litet axplock av allt som händer här ute på Herrgården. Konferens, bröllop eller det stora firandet är där vi är specialister. Med ett kök av mycket hög klass vågar vi påstå att vi levererar lite mellan dröm och verklighet. När ni väl är här så lovar vi att ta hand om er. Spela padel, golf, träna i vårt gym eller bara njut och koppla av i vårt härliga Spa. Kanske en middag som får smaklökarna att jubla? Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier