Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Nyårsfesten
1 natts
boende!

Magiskt Nyårsfirande!

Nyhet! Nu kan ni boka tidernas härligaste Nyårsfirande i klassisk Herrgårdsmiljö, med 1 natts boende. Det här dygnet har allt du tänker dig av lyx och avkoppling. Och lite till. Lite mellan dröm och verklighet.

Läs mer & Boka
Magiska
2 nätters
Lyx!

Lyxig Nyårshelg!

Det här är en helt magisk Lyx-helg, som blir ett minne för livet. Massor av njutning från morgon till natt. Nyårsfirande de lux under kristallkronornas sken. Bland annat med en fantastisk 6-rättersmeny.

Boka Nyårshelg!
Läcker
Jul
på Dömle

Klassiskt julbord!

Julen är magisk här ute på Herrgården. Allt det goda i en helt sagolik miljö. Vi erbjuder paket som passar företaget eller det större sällskapet. Privata gäster välkomnar vi främst på lördagar 14.00.

Läs mer om Julbord

Italiensk lyxupplevelse!

En sprakande afton med Italienska smaker den 4:e februari. Solmogna tomater, olivolja, vitlök, basilika, salami, prosciutto och andra ljuvliga smaker. Vi startar med Vinprovning tillsammans med Daniel Scheelcke från Jakobsson & Söderström.

Läs mer & boka
Lyx &
SPA
samtidigt.

Rofyllda Spadagar

Njut av klassisk Herrgårdsmiljö och vårt magiska Spa. Incheckning från 15.00, Spaentré på ankomstdagen mellan 15.30-19.00 som toppas med 3-rättersmiddag och skönt boende. Och frukost dagen efter.

Boka sköna Spadagar
Klassisk
Herrgårds
Lyx

Herrgårdsupplevelse

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för er som vill konferera eller bara njuta i magisk miljö, mitt i hjärtat av Värmland. I liten grupp, eller den större.

Boka Herrgårdsupplevelse

Våra aktiviteter!

Här hittar du ett litet axplock av allt som händer här ute på Herrgården. Konferens, bröllop eller det stora firandet är där vi är specialister. Med ett kök av mycket hög klass vågar vi påstå att vi levererar lite mellan dröm och verklighet. När ni väl är här så lovar vi att ta hand om er. Spela padel, golf, träna i vårt gym eller bara njut och koppla av i vårt härliga Spa. Kanske en middag som får smaklökarna att jubla? Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier