Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Från
2 095 kr
/person

Rofyllda spadagar

En exklusiv vistelse i vår magiska herrgårdsmiljö. I paketet ingår SPA entré på både ankomstdagen och avresedagen, trerättersmiddag, övernattning och herrgårdsfrukost.

Läs mer & boka
Från
1 895 kr
/person

Herrgårdspaket

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för dig som vill njuta i magisk miljö, mitt i hjärtat av Värmland.

Läs mer & boka

Hela julen med oss!

Välkommen att spendera en helt underbar julhelg hos oss 23 – 26 december. Julen på Dömle välkomnar alla, vare sig du vill fira jul på egen hand eller med nära och kära.

Läs mer!
Det här
är du
värd!

Spa över dagen!

Lyxnjutning för dig och vännerna med Herrgårdslunch eller trerätters middag och härliga timmar i vårt magiska Spa. Det här är en riktig boost i mörkret, vi lovar!

Läs mer & Boka
Träning
Skratt
God mat!

Träningshelg med Fysall

Följ med på en härlig helg 30/10 som väcker träningsglädjen till liv och ger dig inspiration att komma igång med ett mer aktivt liv. Alla kan vara med. Skön lyx under ett dygn fyllt med träning, skratt och god mat.

Läs mer & Boka
Den
15e
Oktober

Tryffel med Norbert

Dömle Herrgård gästas av en av Sveriges mest välkända kockar: Norbert Lang. Med sig har han det svarta guldet. Boka en vistelse med fantastiskt boende och underbar mat. OBS! Begränsat med platser kvar!

Läs mer & boka
Beauty
NYHET!
Event

Johanna Lind Bagge

Unikt Beauty Event 13/11 på Dömle Herrgård! Välkommen till ett underbart skönhetsevent där hudvård och välbefinnande är i fokus. Johanna Lind Bagges Beauty Event är en lyxhelg som passar alla. Det blir en riktig “skämma bort sig helg”.

Läs mer & Boka
från
2195 kr
/person

Golfpaket

Boka höstens golfpaket hos oss för golf i herrgårdsmiljö, endast en WEDGE till första tee från herrgårdstrappan.

Läs mer & boka

Julbord

Får vi presentera ett underbart julbord med spaupplevelse för den som vill, härligt boende och en helt unik julupplevelse, ett sittande julbord där INGET kommer att saknas. Du äter precis allt du vill, men blir serverad av en egen servitör.

Läs mer

Våra aktiviteter!

Spela padel, golf, träna i vårt gym eller shoppa i vår fina Gårdsbutik. Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier