Alla våra paket ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Alla våra paket
Dömle Herrgård Spa & Resort

Alla våra paket

Paketerbjudanden

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns något för alla. Golf, konferens, fest, bröllop upplevelser eller bara lyxnjutning. Vi erbjuder många prisvärda paket, oavsett vad ni söker. Här nedan hittar du några av de allra bästa. Dessutom kan vi locka med vackra rum och sviter, egen vinkällare, unik spaanläggning i en sagolikt vacker herrgårdspark med egen strand. Här erbjuder vi också ett helt fantastiskt kök. Ett av Värmlands absolut bästa om du frågar oss.

Spa-behandlingar!

Efter den 22 februari erbjuder vi flera olika typer av massage/behandlingar i vårt Spa. Men vi tjuvstartar med bokningsbara njutnings-lördagar den 21, 28  januari samt den 18 februari. Unna dig en boost för kropp & själ.

Läs mer & boka
Lyx &
SPA
samtidigt.

Rofyllda Spadagar

Njut av klassisk Herrgårdsmiljö och vårt magiska Spa. Incheckning från 15.00, Spaentré på ankomstdagen mellan 15.30-19.00 som toppas med 3-rättersmiddag och skönt boende. Och frukost dagen efter.

Boka sköna Spadagar
Klassisk
Herrgårds
Lyx

Herrgårdsupplevelse

En underbar Herrgårdsvistelse med massor av god mat, lyx och härlig sömn. Paketet för er som vill konferera eller bara njuta i magisk miljö, mitt i hjärtat av Värmland. I liten grupp, eller den större.

Boka Herrgårdsupplevelse

Våra aktiviteter!

Här hittar du ett litet axplock av allt som händer här ute på Herrgården. Konferens, bröllop eller det stora firandet är där vi är specialister. Med ett kök av mycket hög klass vågar vi påstå att vi levererar lite mellan dröm och verklighet. När ni väl är här så lovar vi att ta hand om er. Spela padel, golf, träna i vårt gym eller bara njut och koppla av i vårt härliga Spa. Kanske en middag som får smaklökarna att jubla? Dömle Herrgård Spa & Resort har något för alla.

Läs mer!

Följ oss på sociala medier