Hos oss bor du i en lyxig harmoni ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Våra rum
Dömle Herrgård Spa & Resort

Våra rum

Olika typ av rum med sin egna lilla charm

Rummens vackra karaktär, magiska omgivningar i klassisk herrgårdsstil som inbjuder till sköna promenader. Lite jacuzzibad och lite bastu. Och så den fantastiska maten, från ett kök av absolut toppklass. Allt detta och mycket mer, gör att du alltid sover riktigt gott hos oss. I rum av valfri klass. Från standard till svit. På rummet finns eget badrum, sköna morgonrockar, TV och fri WIFI. Lite lyx skall det vara, ni är ju på Dömle Herrgård Spa & Resort.

Boka ditt boende

Herrgården

Herrgården har genomgått varsam förädling. Både utsidan och insidan har moderniserats. Inredning och stil i rummen följer en tidsaxel som sträcker sig från 1400 till sent 1800-tal.

Herrgårdens flyglar

Våra flyglar uppfördes på 1740-talet. De ligger 20 meter från huvudbyggnaden och är vackert inredda. I den södra flygeln finns minisvit, dubbelrum och enkelrum. I norra flygeln hittar du Dömlesviten.

Frugården

I herrgårdsparken nedanför klockstapeln ligger vår nyrenoverade byggnad, Frugården. Här finns 15 ombonade rum med varm känsla och sober touch, alla med härligt lyxiga badrum.

Sjögården

Ner mot sjön, nära våra jacuzzis och bastun, ligger Sjögården med totalt 32 rum. Sjögården är perfekt till konferensdeltagare och som boende för stora bröllopssällskap. Alla rummen är nyrenoverade våren 2018.

Rum Dömle Herrgård Spa & Resort

Dömlesviten

Dömlesviten är som en romantisk dröm med himmelssäng, kristallkronor, jacuzzi, eget kök, vardagsrum med öppen spis, ombonade textilier och egen salong.

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar