Konferens Värmland & Karlstad - Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Konferens
Dömle Herrgård Spa & Resort

Konferens

Konferens i underbar miljö

Vi har allt för en lyckad konferens eller kickoff på Dömle Herrgård Spa & Resort. 14 nyrenoverade lokaler och mötesrum för 2 till 200 deltagare, snabb och stabil fiberuppkoppling samt all nödvändig teknisk utrustning. Detta tillsammans med intressanta aktiviteter, avkoppling och högklassig mat gör att vi garanterar Er ett lyckat möte. Vi inspirerar till framgångsrika möten som ger möjligheterna att efter en aktiv dag få koppla av i SPA och njuta i de vackraste av miljöer!

BOKA ER KONFERENS

Dagkonferens

Ett konferenspaket efter klassisk modell. Självklart inklusive en riktigt god lunch.

Läs mer

Konferens 2-dagars

Klassisk herrgårdskänsla. I två hela dagar. Effektivitet och njutning i kombination.

Läs mer

Konferens lunch-lunch

Ett dygns maximal effekt. Riktigt bra konferens, i perfekt miljö med riktigt god mat.

Läs mer

Hälsokonferens

Gör din konferens till något extra att minnas. Välj till hälsoaktiviteter som stärker kropp och själ och hjälper deltagarna att fokusera.

Läs mer

Företagsgolf

Dömle Herrgård Spa & Resort och ForshagaDeje GK har den perfekta lösningen. Unik miljö med spa, god mat och en fantastisk golfbana.

Läs mer

Konferensvisning

Boka en egen konferensvisning för att uppleva på plats vad vi kan göra för att få er konferens perfekt. Här finns allt och lite till.

Kontakta oss

Konferenslokaler

En annorlunda konferens i vår egen kyrka, konferens i ett helt eget hus eller möten i en mer traditionell mötesmiljö? Ni bestämmer! Allt i kombination med vårt vackra läge.

Läs mer

Konferensaktiviteter

Här finns stora möjligheter till alla typer av aktiviteter. Mycket finns att uppleva på plats och det som inte finns arrangerar vi i samarbete med Upplevelsemäklarna.

Läs mer

Boende

Den klassiska herrgårdsmiljön och alla rum på Dömle Herrgård Spa & Resort har moderniserats med mycket omtanke och varsamhet. Välj lite enklare, lyxigt eller superlyx.

Läs mer

Följ oss på sociala medier