Konferens Värmland & Karlstad - Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Konferens
Dömle Herrgård Spa & Resort

Konferens

Konferera i en oslagbar miljö i hjärtat av Värmland!

Vi skräddarsyr er nästa kick-off eller konferens till att bli den bästa någonsin. Vi är proffs på konferenser, vi har allt från exklusiva styrelserum till stora mötesrum för 2 - 150 deltagare. Till och med ett helt eget hus att konferera och bo i om så önskas. Ett stort utbud av aktiviteter för både inne som utomhusmiljö, vi garanterar en i allt innehållsrik vistelse!

BOKA ER KONFERENS

Två-dagars konferens

Klassisk herrgårdskänsla. I två hela dagar. Effektivitet och njutning i kombination.

Läs mer

Konferens lunch-lunch

Ett dygns maximal effekt. Riktigt bra konferens, i perfekt miljö med riktigt god mat.

Läs mer

Hälsokonferens

Gör din konferens till något extra att minnas. Välj till hälsoaktiviteter som stärker kropp och själ och hjälper deltagarna att fokusera.

Läs mer

Företagsgolf

Dömle Herrgård Spa & Resort och ForshagaDeje GK har den perfekta lösningen. Unik miljö med spa, god mat och en fantastisk golfbana.

Läs mer

Konferensvisning

Boka en egen konferensvisning för att uppleva på plats vad vi kan göra för att få er konferens perfekt. Här finns allt och lite till.

Kontakta oss

Konferenslokaler

En annorlunda konferens i vår egen kyrka, konferens i ett helt eget hus eller möten i en mer traditionell mötesmiljö? Ni bestämmer! Allt i kombination med vårt vackra läge.

Läs mer

Konferensaktiviteter

Här finns stora möjligheter till alla typer av aktiviteter. Mycket finns att uppleva på plats och det som inte finns arrangerar vi i samarbete med Upplevelsemäklarna.

Läs mer

Boende

Den klassiska herrgårdsmiljön och alla rum på Dömle Herrgård Spa & Resort har moderniserats med mycket omtanke och varsamhet. Välj lite enklare, lyxigt eller superlyx.

Läs mer

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar