Spa & Relax - SPA i Värmland ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Spa & Relax
Dömle Herrgård Spa & Resort

Spa & Relax

Spa & Relax i underbar miljö

Unna er en exklusiv vistelse i vår magiska herrgårdsmiljö på Dömle Herrgård Spa & Resort. Här finns allt och lite till. Underbar spaavdelning, behandlingar, mysiga rum och fantastiskt god mat och dryck.

Unikt boende i en miljö mellan dröm och verklighet. Vårt spa erbjuder spabad ute och inne, bastu, lounge, relaxavdelning med unika vågfåtöljer, bar och en stor terrass med härliga sittytor med utsikt över strand & sjö.

Boka här

DagSpa

Ett break mitt på dagen, ihop med en underbar lunch eller kanske middag? Vad du än väljer så väntar en skön, avkopplande och god upplevelse som ger ny kraft. Vilken passar er?

Boka DagSpa!

Spapaket

En i allt fulländad upplevelse i den underbaraste av miljöer med mat, spa och ett underbart boende i magisk miljö. En upplevelse i absolut toppklass.

Läs mer & boka

Bara njut av lyxen!

I vårt underbara Spa har du allt du behöver för att bara koppla av och njuta. Kanske en drink eller en god fruktbricka i den skönt tempererade miljön. Eller bara slumra, mellan doppen i jacuzzis, i våra specialdesignade vilstolar.

Ta en rundtur i vårt Spa.

Vill du ta en titt in i vårt fantastiska Spa? Här kan du ”vandra” runt och se alla möjligheter till avkoppling och härliga bad i skön miljö. Välkommen!

Ta en rundtur!
Spagården hus Dömle Herrgård Spa & Resort

Spagården

Spagården ligger intill idylliska Smårissjön, invigdes december 2018.
Nedan kan du läsa om Spagården och alla dess möjligheter till en personlig och vistelse du sent kommer glömma. Välkommen till oss på Dömle Herrgård Spa & Resort!

Läs mer

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar