Om oss på Dömle Herrgård - och vad vi kan göra för dig
Hem » Om oss

Om oss

I magisk miljö mellan dröm och verklighet

Att besöka Dömle Herrgård Spa & Resort, i hjärtat av Värmland, är en unik totalupplevelse. Om du söker den perfekta platsen för möten, konferens, avkoppling, golf, andra aktiviteter, riktigt god mat eller helt enkelt ett lyxigt boende. Då har du kommit rätt. Vi vågar dessutom påstå att vi arrangerar bröllop i världsklass, där är vi oslagbara, om vi får skryta lite.

Orden är Georg Möllers, som idag äger en herrgård med historiskt arv som går tillbaka ända till år 1446, då herrgården gavs bort som morgongåva till Katarina Bengtsdotter. Från 1946 fram till 2004 var herrgården en stiftsgård vid sjön Smårissjön. Och långt innan dess har det varit både gästgiveri, jordbruk och järnbruk. I alla tider har människor älskat den fantastiska miljön, som i många hundra år förutom arbete, stått för glädje, kärlek, skratt, omtanke och fest. Så även idag.

Herrgården har med varsam hand renoverats och förädlats till en toppmodern Resort som kan erbjuda allt och lite till. Vi erbjuder ett kök av absolut högsta klass med egen vinkällare som garanterar goda drycker. Ett fantastiskt Spa, egen badstrand, padelbanor och egen kyrka på området gör Dömle Herrgård helt unik. De konfererande företagen erbjuds, förutom ett 10-tal olika konferensrum i alla storlekar och med all den senaste tekniken, möjligheter till aktiviteter som få kan erbjuda. 10 golfbanor inom enkelt, nåbart avstånd gör Dömle Herrgård till ett måste för Nordens alla golfare, en av banorna ligger på puttavstånd från Herrgårdens entré.

Dömle är den perfekta Herrgården för alla årstider. Ett Värmland i vinterskrud är nog något av det vackraste man kan uppleva. Att uppleva det hos oss garanterar en magisk resa för alla sinnen. Skidbackar både nära och några mil bort lockar. Eller om du hellre kopplar av i någon av våra bubbelpooler, avnjuter en behandling eller bara slumrar i sköna vilstolar. Oavsett årstid så är vårt mål att du åker härifrån väldigt, väldigt nöjd. Det är vårt dagliga mantra.

 

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar