Måndag
Friterad kyckling med chili- & sesamsdressing & picklad rödlök
Tisdag
Lax med stekt mangold & vitvinssås
Onsdag
Oxbringa med senapskräm & rotmos
Torsdag
Panerad flundra med remouladsås & ärtor
Fredag
Lammfärsbiffar med fetaostkräm & råstekt potatis
Lördag
Helstekt fläskfilé med béarnaisesås & friterad potatis
Halstrad röding med gräslökssås & potatispuré
Söndag
Panerad Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky & rostad potatis
Måndag
Fisk- och skaldjursgryta med aioli
Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
Onsdag
Plommonspäckad karré med gräddsås & stekta äpplen
Torsdag
Fiskpiccatta med tomatsås & ris
Fredag
Panerad Schnitzel med kryddsmör, rödvinssky & rostad potatis
Lördag
Kälknöl med rödvinsås & potatiskaka
Dömles fisk- och skaldjursgryta med aioli
Söndag
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon & potatispuré