Måndag
Kalops med rödbetor och kokt potatis
Tisdag
Pocherad kolja med brynt smör, bakade rödbetor och kapris
Onsdag
Oxbringa med senapskräm och rotmos
Torsdag
Panerad flundra med remouladsås och ärtor
Fredag
Lammfärsbiff med fetaost kräm och råstekt potatis
Lördag
Fläsknoisette med bearnaisesås & friterad potatis
Halstrad lax med Sandefjordsås
Söndag
Herrgårdens köttbullelunch med klassiska tillbehör
Måndag
Fisk- & skaldjurgryta med aioli
Tisdag
Stekt fläsk med löksås
Onsdag
Honungsstekt karré med gräddsås, stekt äpple & potatis
Torsdag
Fiskpiccatta med tomatsås & ris
Fredag
Helstekt kotlettrad med svampsås & råstekt potatis
Lördag
Porterstek med gräddsås, gelé & kokt potatis
Fisk- & skaldjursgryta med aioli
Söndag
Stängt