Spagården ~ Dömle Herrgård Spa & Resort

Spagården

Spagården - vårt namn på den helt nya byggnaden som invigdes december 2018. Vårt nya SPA står helt färdigt och vi är redo för att välkomna dig för att uppleva allt det där som just vårt SPA kan.
Nedan kan du läsa om Spagården och alla dess möjligheter till en vistelse du sent kommer glömma. Välkommen till oss på Dömle Herrgård Spa & Resort!

Spagården - vårt namn på den helt nya byggnaden som invigdes december 2018. Vårt nya SPA står helt färdigt och vi är redo för att välkomna dig för att uppleva allt det där som just vårt SPA kan.
Nedan kan du läsa om Spagården och alla dess möjligheter till en vistelse du sent kommer glömma. Välkommen till oss på Dömle Herrgård Spa & Resort!

Spachef berättar om Spagården

2019. Året Dömle Herrgård växer så det knakar. Sedan december 2018 har vi välkomnat gamla och nya gäster till vårt nybyggda Spa & Relax – mellan dröm och verklighet. En plats där vardagen tålmodigt får vänta medan du hämtar ny kraft, energi och tillåter kropp och själ att njuta.

Sjunk ner i något av våra lyxiga spa-bad, ta ett kliv in i vår bastu och låt dig omfamnas av den sköna värmen, slå dig ner framför den öppna spisens flammande lågor och rofyllda sprakande, skåla i ett glas bubbel och samtala över en tapastallrik från den välsorterade relaxbaren. På den praktfulla terrassen möter du den oslagbara utsikten över sjön, ta ett djupt andetag, känn stillheten, lugnet och närheten till naturen.

Herrgårdslyx i modern tappning. Ett spa som byggts med av kärlek, passion, omtanke och ett enormt engagemang. Här är den självklara samlingspunkten för glada skratt och skapandet av minnen för livet. Vi älskar människor och möten med andra människor. Hos oss är du viktig och vi kommer att ta väl hand om dig. Vi har i vår ambition inte sparat in på något, här ska du förvänta dig kvalité, närvaro och en upplevelse som överträffar det vardagliga.

Vår behandlingsdel är unik, för vi utformar varje behandling på plats, tillsammans med dig. Du väljer område, du bestämmer tiden. Därefter kan du känna dig trygg, vi anpassar behandlingsprodukter och tillvägagångssätt efter dina behov och önskemål. Vi erbjuder den senaste tekniken, marknadens bästa hudvård och duktiga terapeuter med stort hjärta.

I vår butik kan du strosa runt i din egen takt, titta, lukta, dofta, känna. Hos oss får du den hjälp du behöver för att du kunna köpa med dig rätt produkter hem och förlänga din vistelse hos oss.
Upplev vår genomarbetade spa-ritual. Vi har tillsammans med en av våra leverantörer, Care of Gerd valt ut produkter där du själv utför en helkroppsbehandling samtidigt som du guidas genom vår fantastiska anläggning. Den är magisk och rekommenderas varmt. Passar alla, från den enskilda gästen till större konferens grupper.

Grupper & konferenser
Men vi är inte bara ett Spa för avkoppling och relax. Den lugna, mysiga miljön kan för den som vill, förvandlas till en festlig tillställning med pulserande musik och något läskande i glaset. Vi erbjuder ett brett utbud av aktiviteter i form terapeutledda gruppbehandlingar till basturitualer. Men framför allt ser vi fram emot att få utforma något som passar just dig och utifrån dina önskemål, tankar och idéer. Till din hjälp är Spat utrustat med all högmodern teknisk utrustning.

Som du förstått har storslagna planer för framtiden. Följ oss på denna spännande resa på Instagram och Facebook.

Spabad

Spagården har exklusiva spabad med plats för 12 personer i varje. Två stycken i relaxen och tre stycken ute på den stora terassen med oslagbar utsikt över sjön.


Bastu

En stor torrbastu med många bekväma platser som skapar en härlig och mysig miljö. Välkommen in i värmen!


Behandlingar

Vår behandlingsdel är unik, för vi utformar varje behandling på plats tillsammans med dig. Du väljer område och bestämmer längden. Vi anpassar behandlingsprodukter och tillvägagångssätt efter dina behov och önskemål.

Läs mer och boka här
Relaxfåtöljer

Sju stycken fantastiska relaxfåtöljer finner du i relaxen. ErgoNovas relaxfåtölj, fåtöljernas Rolls Royce, gör dig helt avslappnad och ger dig nya krafter och ett välbefinnande som kan vara svårt att ens ana att det fanns.


Bar

I relaxen finner du en bar med fullständiga rättigheter. Här kan beställa allt från svalkande drycker och smoothies till lättare tilltugg och snacks. Champagnebar utomhus kommer stå färdig juni 2019.


Butik

I Spagårdens lobby finner du butiken innehållande våra favoriter av produkter så som Dermaceutic, Care of Gerd, Dermalogica och Jane Iredale. Du får alltid hjälp av spaterapeut vid frågor och köp.


Följ oss på sociala medier