Frugården ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Frugården
Dömle Herrgård Spa & Resort

Frugården

Konferera i ett Herrgårdshus för er själva!

Behov av en Kickoff eller konferens? Men hindrade av nuvarande Corona-läge?
Vi erbjuder en helt egen Herrgårdsbyggnad för ca 30 personer. Frugården på Dömle Herrgård, är vår helt nybyggda och mycket vackra bo- och konferens-anläggning.
Perfekt under rådande omständigheter. Här serveras alla måltider, här bor ni underbart bra och här finns fina konferensrum.

Boka er konferens
Konferens Dömle Herrgård

Rymliga konferensrum

Här finns rymliga och nya konferenssalar som passar för alla konferenser och möten med plats för 20-30 deltagare . Salarna är utrustade med projektorduk samt HD Projektor och fiberanslutning. Allt för ett lyckat möte.

Ta en paus i vårt spa

Vårt spa erbjuder spabad både ute och inne,  stor bastu, en mysig lounge, relaxavdelning, bar och en stor terass med härliga sittytor. Dessutom fantastisk utsikt över egen strand & sjö.

Mat i toppklass

Herrgårdens filosofi i matsal och kök är att spegla årstiderna med stor lokal prägel. Med många duktiga producenter runt oss har vi tillgång till ett härligt skafferi. Vi väljer de bästa av råvaror och ädlaste drycker och skapar en kreativ och föränderlig måltidupplevelse med väntade och oväntade smakupplevelser.

Spela padel i utemiljö

Välkommen att spela padel i fantastisk herrgårdsmiljö med en oslagbar utsikt över sjön. Padelracket finns att hyra för 30 kr/st i hotellreceptionen, där du även finner bollar till försäljning.

Ta en golfrunda i herrgårdsmiljö

Dömle Herrgård Spa & Resort samarbetar med nio av Värmlands bästa golfbanor. En av dessa, Forshaga-Deje GK, ligger endast 100 meter från herrgården. Som vår gäst har du möjlighet att spela på följande värmländska golfbanor: Kils GK, Bryngfjordens GK, Karlstad GK, Sommarro GK, Sunne GK, Hammarö GK , Arvika GK och Billeruds GK.

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar