Att se & göra för att maximera din vistelse hos oss ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Att se & göra
Dömle Herrgård Spa & Resort

Att se & göra

Att se & göra

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns stora möjligheter till härliga aktiviteter. Nedanför herrgården, strax bortom vårt SPA finner du vår vackra sandstrand med badbrygga och magisk utsikt över den trolska sjön, där du sommartid kan njuta av soliga dagar eller ta en paddeltur. Bara tre kilometer bort finns Klarälvsbanan med en 90 kilometer cykelled. Vi har cyklar för fri utlåning. I direkt anslutning till herrgården finns en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Vintertid är det nära till skidbackar, om du nu inte vill koppla av i vårt underbara SPA.

Lika underbart, Sommar som vinter!

Dömle Herrgård Spa & Resort erbjuder en magisk upplevelse året runt. Vårt fantastiska Spa erbjuder skön avkoppling med bastu och bad och kanske lite härlig massage eller behandling. Är du sugen på något gott så har vi självklart en barservering på plats.

Gym

Hos oss kan du även träna! Vi har två helt nya fräscha gym, ett inomhus i Frugården och ett utomhus vid padelbanan. Du har tillgång till båda hos oss som gäst på Dömle Herrgård Spa & Resort. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Lars Lerins Sandgrund

Lars Lerin anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och en av de mest framstående i världen, han arbetar även i andra tekniker såväl som olja, träsnitt och koppargrafik. Se hans verk på Sandgrund i Karlstad, bara 20 minuters bilfärd från Herrgården.

Lars Lerins Sandgrund

Selma Lagerlöfs Mårbacka

Besök Selma Lagerlöfs hem och fängslas av berättelsen om hennes författarskap och liv. Låt dig guidas runt i det vackra hemmet, fascineras av Selma Lagerlöfs kreativitet, berättarkonst och hennes sinne för smak och inredning.

Mårbacka

Padel

En underbar nyhet är att du som gäst under säsong kan spela padel här hos oss! Det finns en helt ny padelbana, belägen vid SPA och gym. Med en oslagbar utsikt över sjön.

 

Läs mer & boka

Golf

I direkt anslutning till Dömle Herrgård Spa & Resort finns under säsong en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Utsikten över berg, skogar, ängar, Dömleån och Smårissjön är ögonbedövande vacker. Golftider bokar du på ForshagaDeje Golfklubb.

Läs mer & boka
Cykling Dömle Herrgård

Cykla

En cykelvänlig miljö 6 kilometer ifrån Klarälvsbanan, som är en 90 kilometer asfalterad bilfri cykelled och garanterat bilfri. Klarälvsbanan passar för både familjen och motionären. Vi har cyklar för fri utlåning. Läs mer om en cykelsemester hos Sweden by Bike

Gamla Kraftstationen i Deje.

En blandning av tradition och oväntade inslag. Läs om konstnärerna och sommarens utställningar. Du kan förvänta dig att mötas av såväl mystik, jordtoner och folktro som färgexplosioner, humor och käftsmällar!
Hos oss kan ni låna cyklar för en härlig tripp.

Gamla Kraftstationen

Sliperiet i Borgvik

I sliperiets unika miljö möter kulturarv en modern konsthall och landsbygd det urbana. Varje år presenterar vi en samlingsutställning där erkända konstnärer möter nya på frammarsch. I vår matsal serverar vi mat gjord från grunden av noggrant utvalda råvaror. Varmt välkommen till Sliperiet, konsthallen på den värmländska landsbygden.

Sliperiet i Borgvik

Kanot eller SUP Paddleboard

Här på Herrgården har du alla möjligheter att njuta av lugnet och den magiska miljön, inte minst nere vid vår strand och den magiskt vackra Smårissjön. Eller om du vill ha lite fart, ta en kanottur eller testa våra SUP Paddleboards. Skratt garanteras!

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar