Förrätt:
Frasig toast med parmesancrème och smörstekta kantareller
Krämig burrata med bakade betor, citronsirap och rostade pistagenötter
Huvudrätt:
Viltkött med svartvinbärssås, Västerbottenkroketter och rostade rotfrukter
Smörbakad fisk med jordärtskockspurée, syltade kantareller och morotsjulienne
Vegetariskt: Risotto med kantareller, grönkål och Västerbottenost
Dessert:
Saltkolaparfait med chokladganache och karamelliserade popcorn
Vit chokladpannacotta med hjortronsylt
Varmrätt 365 kr
2-rätters 545 kr
3-rätters 695 kr
Boka bord
Förrätt:
Svampsoppa med rödbetspuré och rotfruktschips
Carpaccio på bresaola med olivolja, parmesan, rostade pinjenötter och citronzest
Huvudrätt:
Ankbröst med chevrégratinerad potatis, morotspuré och rödvinssås
Fisk- och skaldjursgryta med pepparrotssmetana och levainbröd
Vegetariskt: Risotto med kantareller, grönkål och Västerbottenost
Dessert:
Saltkolaparfait med chokladganache och karamelliserade popcorn
Vit chokladpannacotta med hjortronsylt
Varmrätt 365 kr
2-rätters 545 kr
3-rätters 695 kr
Boka bord