Träningsresa 8-11 juli

I hela fyra dagar kan du träna, må gott och koppla av hos oss tillsammans med två passionerade personliga tränare från Stockholm!

5 490,- /person

Boka här

Träningsresa 8-11 juli

I hela fyra dagar kan du träna, må gott och koppla av hos oss tillsammans med två passionerade personliga tränare från Stockholm!

5 490,- /person

Boka här
Träningsresa 8-11 juli

Mitt i den svenska högsommaren är du varmt välkommen att landa i de värmländska skogarna på lyxiga Dömle Herrgård Spa & Resort för ett par dagar i hälsans tecken. Dessa dagar kommer vi att kombinera de tre viktigaste elementen för en långsiktig hälsa - rörelse, mat och återhämtning. Förutom att erbjudas lärarledd tid inom rörlighetsträning, löpning och styrketräning kommer det att finnas gott om möjligheter till andra aktiviteter inpå husknuten. Innanför dörren väntar cyklar och sällskapsspel att utnyttja. Ett stenkast bort ligger golfklubben, ett nyöppnat SPA, Värmlands första padelbana och Smårissjön där du kan ta en simtur eller låna en kanot. För dig som vill lämna herrgårdsmiljön för en stund så kan du besöka den kända konstarenan Gamla Kraftstationen som finns några minuter bort eller ta en något längre tur till gemytliga Karlstad.

Träningspassen är designade att passa alla typer av människor oavsett förutsättningar eller målbilder. Inga tidigare erfarenheter eller förkunskaper krävs för att deltaga på passen. Vid eventuella skador eller begränsningar anpassas träningen efter bästa förmåga.

Priset för träningsresan är 5 490kr. Då är boende, frukost, lunch, mellanmål och tvårättersmiddag samtliga dagar inkluderat. Alla träningspass ingår. Enkelrumstillägg 300 kr tillkommer.

Christian arbetar heltid i Stockholm som personlig tränare på Sveriges största träningskedja – SATS. Under 2017 och 2018 var han den mest bokade PT:n i Norden och röstades i slutet av 2018 fram till ”Årets PT” inom koncernen av såväl medlemmar som kollegor. När han inte vägleder energiska barn, stressade kontorsarbetare eller fikaglada seniorer inom träningens värld ägnar han mycket tid åt löpning och i synnerhet hinderbanelopp.

Elin brinner för rörelse och aktivitet i alla dess former. Hon har många års erfarenhet av olika typer av träning i en blandad kompott som t.ex. fitness, Zumba, hinderbanelopp och Crossfit. Till vardags arbetar hon som lärare och mentor samt grupptränare på SATS. Hon föredrar och förespråkar tuff men framförallt rolig träning som syftar till att utmana och på sikt stärka kroppen.

Pris: 5 490 kr/person

Program

Här kan du ladda ned programmet för träningsresa 8-11 juli

Ladda ned
Följ oss på sociala medier