Träningsresa 17-19 april ~ Dömle Herrgård Spa & Resort

Träningsresa 17-19 april

I en helg kan du träna, må gott och koppla av hos oss tillsammans med två passionerade personliga tränare från Stockholm!

4 495,- /person del i dubbelrum

Boka här

Träningsresa 17-19 april

I en helg kan du träna, må gott och koppla av hos oss tillsammans med två passionerade personliga tränare från Stockholm!

4 495,- /person del i dubbelrum

Boka här
Träningsresa 17-19 april 2020

Mitt i den svenska vårsolen är du varmt välkommen att landa i de värmländska skogarna på lyxiga Dömle Herrgård Spa & Resort för ett par dagar i hälsans tecken. Dessa dagar kommer vi att kombinera de tre viktigaste elementen för en långsiktig hälsa - rörelse, mat och återhämtning. Förutom att erbjudas lärarledd tid inom rörlighetsträning, löpning och styrketräning kommer det att finnas gott om möjligheter till andra aktiviteter inpå husknuten. Innanför dörren väntar cyklar och sällskapsspel att utnyttja. Ett stenkast bort ligger golfklubben, ett nyöppnat SPA, Värmlands första padelbana och Smårissjön där du kan ta en simtur eller låna en kanot.

Träningspassen är designade att passa alla typer av människor oavsett förutsättningar eller målbilder. Inga tidigare erfarenheter eller förkunskaper krävs för att deltaga på passen. Vid eventuella skador eller begränsningar anpassas träningen efter bästa förmåga.

Priset för träningsresan är 4 495kr. Då är boende, frukost, lunch, trerättersmiddag båda dagarna inkluderat. Alla träningspass ingår. Enkelrumstillägg 300 kr tillkommer. Önskar du boka natt torsdag-fredag kan du kontakta oss så hjälper vi dig med det.

Christian arbetar heltid i Stockholm som personlig tränare på Sveriges största träningskedja – SATS. Under 2017 och 2018 var han den mest bokade PT:n i Norden och röstades i slutet av 2018 fram till ”Årets PT” inom koncernen av såväl medlemmar som kollegor. När han inte vägleder energiska barn, stressade kontorsarbetare eller fikaglada seniorer inom träningens värld ägnar han mycket tid åt löpning och i synnerhet hinderbanelopp.

Elin brinner för rörelse och aktivitet i alla dess former. Hon har många års erfarenhet av olika typer av träning i en blandad kompott som t.ex. fitness, Zumba, hinderbanelopp och Crossfit. Till vardags arbetar hon som lärare och mentor samt grupptränare på SATS. Hon föredrar och förespråkar tuff men framförallt rolig träning som syftar till att utmana och på sikt stärka kroppen.

Pris: 4 495 kr/person del i dubbelrum

Program

Här kan du ladda ned programmet för träningsresa 17-19 april

Ladda ned
Följ oss på sociala medier