SPA Produkter - Dömle SPA & Relax - Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Paket » SPA Produkter
Dömle Herrgård Spa & Resort

SPA Produkter

SPA Produkter

CARE OF GERD

Är ett Svenskt ekologiskt och naturligt hudvårdsmärke från Norrland. Produkterna tillverkas med stor omsorg i egen fabrik belägen i Jokkmokk och tack vare landskapets rena miljö, rätt växt förhållanden och midnattssolens magiska ljus, ges de absolut bästa förutsättningarna för naturen, växterna och dess inneboende kraft.
Fröoljor från skogens guld, hjortronen, blåbär, och lingon är bara några exempel på superbären som används, fullproppade med essentiella fettsyror, har antiinflammatoriska egenskaper, antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Dermaceutic

Är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av läkare och forskare som ville ge sina patienter effektiv hudvård.
Aktiva produkter för problem som acne, ålderstecken och pigmenteringar. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals. Resultaten backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen.

Dömle Herrgård & Spa
Dömle Herrgård & Spa
Dömle Herrgård & Spa
Dömle Herrgård & Spa

Följ oss på sociala medier