Jul & Nyår 23 ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Jul & Nyår 23
Dömle Herrgård Spa & Resort

Jul & Nyår 23

Nu kan ni boka våra fantastiska Jul- och Nyårshelger. Detta är några av våra absolut populäraste event, så platserna brukar fyllas raskt. Vill ni uppleva en magisk helg i drömlik Herrgårdsmiljö med massor av upplevelse, avkoppling och god mat. Välkomna!

Upplev
Julen
hos oss!

Dröm-jul hos oss!

23/12 – 26/12. En magisk Jul-upplevelse i drömlik Herrgårdsmiljö. Det här är så nära den där klassiska sago-Julen du kan komma. (Önskar du göra en bokning inkluderad barn? Var god maila på info@domle.se för bokning. Upplever du problem att boka online? Du kan vara lugn, ring oss på 0552-417 50 så hjälper vi dig!

Läs mer & Boka julen 23
Ett
minne
för livet!

2 nätters Nyårslyx!

Ni som firat Nyår hos oss tidigare vet hur fantastiskt det är, lyx och fest i skön kombo.Och vi gör det i år igen! Det här är en helt magisk helg, med massor av njutning, avkoppling, och en riktig Nyårssupén som kronan på verket. Här avnjuts bl a en en 6-rätters Sylvestermeny i Herrgårdens klassiska salonger .

Boka 2 nätters Nyår!
En
magisk
fest!

Nyårssupé med boende!

Om ni vill uppleva en Nyårsfest ala Herrgård, så har ni kommit ärr! Vi bjuder till bords i vår klassiska matsal under kristallkronornas sken, vi serverar en exklusiv sex rätters Sylvestermeny. 24.00 Skålar vi in det nya året tillsammans i champagne och festen fortsätter in på det nya året med hummervickning.

Boka Nyår med 1 natt.

Följ oss på sociala medier