Lunchen serveras vardagar mellan
klockan 11.30-13.30
(förboka gärna bord)
Meny för lunch på lördagar finns separat
Måndag
Fisksoppa med saffran och aioli
Tisdag
Vegetarisk lasagne
Onsdag
Krämig pasta med kyckling
Torsdag
Långafilé med Sandefjord sås och potatispuré
Fredag
Karré med rostat potatis och dragonsås
Pris 195 kr ink kaffe & kaka
Ring tel: 0552 41750 för bokning
Varmt Välkomna!
Middag serveras mellan
klockan 18.00-20.00
(förbokning av bord krävs)
Herrgårdens räkcocktail
serveras med klassiska tillbehör och Rhode Islanddressing
Carpaccio på bakade betor
serveras med chèvrekräm, honung och marconamandlar
Dagens pocherade vita fångst
serveras med brynt dragonsmör, tomatsås och rotfrukter
Oxfilé
serveras med madeirasås, svamp, pumpapuré och rostade rotfrukter
Glaserade morötter i höstens färger
serveras med rotselleripuré, krispig kål och knaperstekt svamp
Cremé bruleé
serveras med flingsalt på köksmästarinnans vis och toppas med hjortron
Chokladterrine
serveras med syrad grädde, vanilj, färska bär och rostad vitchoklad
Pris för 3-rätters middag 595 kr
Middag serveras mellan
klockan 18.00-20.00
(förbokning av bord krävs)
Menyn gäller ej lördagen 7 oktober & 18 november
Kräftsoppa
Serveras med kräftstjärtar, fänkål,
ostflarn med kummin och dillvippa
Säsongens svamptoast
serveras på smörstekt bröd, färskost och wrångebäcksost
och persilja
Hälleflundra
serveras med svampsås, ångad kål, knaperstekt svamp
och rotselleripuré
Helstekt hjortytterfilé
serveras med svartvinbärssås, potatisgratäng och säsongens grönsaker
Ostgratinerad rotselleri
serveras med tofubacon, kikärtor i tomatsås, kummin, vitlök och örter
Vaniljpannacotta smaksatt med kaffe & rom
serveras med äppelkompott, karamellsås och äppelflarn
Ost & Kex
Dagens urval av ostar serveras med plommonmarmelad
Pris för 3-rätters middag 595 kr
På lördagar serveras lunchen mellan klockan 11.30-13.30
(förboka gärna bord)
Svampsoppa
serveras med gorgonzola, krispiga rotfrukter, krutonger
Rökt laxröra
serveras med bröd och bladgrönt
Röding
serveras med Sandefjordsås, säsongens grönsaker och dillslungad potatis
Oxfilé
serveras med pepparsås, lingon, friterad potatis och säsongens grönsaker
Dagens vegetariska varmrätt
Äppelkaka
serveras med vaniljsås
Barnmenyn går att beställa både till lunch & middag
Räkröra på ljust bröd
Snittar med ost & skinka
Pannkakor med sylt & grädde
Pasta Bolognese
Köttbullar med potatis, gräddsås & lingon
Chokladkaka med vispad grädde
Glass med smak av vanilj med kolasås