Lunchen serveras vardagar mellan
klockan 11.30-13.30
(förboka gärna bord)
Meny för lunch på lördagar finns separat
Måndag
Stängt
Tisdag
Ugnsstekt kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
Onsdag
Bakad torsk med örtsås och kokt potatis
Torsdag
Oxbringa med pepparrotssås och klyftpotatis
Fredag
Herrgårdens pytt i panna med stekt ägg
Pris 195 kr ink kaffe & kaka
Ring tel: 0552 41750 för bokning
Varmt Välkomna!
Middag serveras mellan
klockan 18.00-20.00
(förbokning av bord krävs)
GRAVAD LAXTARTAR
Sjögräs chips, tryfferad pepparrotskräm, avokadomousse & tobiko
*
OXFILÉ
Pepparsås, friterad potatis med dill & glaserade betor
*
SALTKOLAPANNACOTTA
Havrekaka, plommonkompott, bär & cognacsgrädde
HUMMERSOPPA
Pilgrimsmussla -och böntartar, dillskum & hemmagjord västerbottengrissini
*
HJORT
Madeirasås, potatismos, karljohansvamp, kungsmussling & säsongens grönsaker
*
CREME BRULEE
Hjortronsylt & färska bär
Pris för 3-rätters middag 595 kr
(med reservation för ändringar)
Middag serveras mellan
klockan 18.00-20.00
(förbokning av bord krävs)
CONFITERAD ANKTERRINE
Svart tryffel, fois gras, vinägrette, gröna blad
GRAVAD LAXTARTAR
Sjögräs chips, tryfferad pepparrotskräm, avokadomousse & tobiko
DAGENS VEGETARISKA
Fråga serveringspersonalen
*
DAGENS FISK
Fråga serveringspersonalen
OXFILÉ
Pepparsås, friterad potatis med dill & glaserade betor
DAGENS VEGETARISKA
Fråga serveringspersonalen
*
SALTKOLAPANNACOTTA
Havrekaka, plommonkompott, bär & cognacsgrädde
CREME BRULEE
Hjortronsylt & färska bär
CONFITERAD ANKTERRINE
Svart tryffel, fois gras, vinägrette, gröna blad
HUMMERSOPPA
Pilgrimsmussla- och böntartar, dillskum &
hemmagjord västerbottengrissini
DAGENS VEGETARISKA
Fråga serveringspersonalen
*
DAGENS FISK
Fråga serveringspersonalen
HJORT
Madeirasås, potatismos, karljohansvamp, kungsmussling & säsongens grönsaker
DAGENS VEGETARISKA
Fråga serveringspersonalen
*
SALTKOLAPANNACOTTA
Havrekaka, plommonkompott, bär & cognacsgrädde
CREME BRULEE
Hjortronsylt & färska bär
Pris för 3-rätters middag 595 kr
(med reservation för ändringar)
På lördagar serveras lunchen mellan klockan 11.30-13.30
(förboka gärna bord)
Svampsoppa
serveras med gorgonzola, krispiga rotfrukter, krutonger
Rökt laxröra
serveras med bröd och bladgrönt
Röding
serveras med Sandefjordsås, säsongens grönsaker och dillslungad potatis
Oxfilé
serveras med pepparsås, lingon, friterad potatis och säsongens grönsaker
Dagens vegetariska varmrätt
Äppelkaka
serveras med vaniljsås
Barnmenyn går att beställa både till lunch & middag
Räkröra på ljust bröd
Snittar med ost & skinka
Pannkakor med sylt & grädde
Pasta Bolognese
Köttbullar med potatis, gräddsås & lingon
Chokladkaka med vispad grädde
Glass med smak av vanilj med kolasås