Behandlingar

Här hittar du vår behandlingsmeny. Svårt att välja? Det behöver du inte, du kombinerar enkelt alla våra behandlingar precis som du vill!

Snabb och synlig uppfräschning eller en längre behandling med tid för njutning?
Välj mellan: 20 min, 45 min, 75 min, 90 min.
20 min 595 ,-
45 min 895 ,-
75 min 1 295 ,-
90 min 1 550 ,-
60 min pedikyr inkl. lack 1 075 ,-

Här hittar du vår behandlingsmeny. Svårt att välja? Det behöver du inte, du kombinerar enkelt alla våra behandlingar precis som du vill!

Snabb och synlig uppfräschning eller en längre behandling med tid för njutning?
Välj mellan: 20 min, 45 min, 75 min, 90 min.
20 min 595 ,-
45 min 895 ,-
75 min 1 295 ,-
90 min 1 550 ,-
60 min pedikyr inkl. lack 1 075 ,-

Våra behandlingar

Kroppsbehandlingar:
Vägen till en strålande, mjuk och välmående hud!
Helkroppspeeling där kroppen skrubbas sammetslen och återfuktas djupet med en inpackning som utför underverk. Vi kan garantera att du sällan tidigare upplevt den känslan som infinner sig efter denna sköna, djupverkande och avslappnande behandling.

Massage:
Ömma, trötta, stela, muskler eller bara en härlig avslappnade stund för dig själv? Vi använder oss av varm olja med eterisk doft efter behov och önskemål för att tillfredsställa alla dina sinnen och för att du ska få en fullständig upplevelse.

Spa-pedikyr:
För dina fötter. Behandlingen inkluderar, fotbad, filning, nagelvård, skrubb och inpackning. Välj gärna till lack om du önskar.

Fransar och bryn:
Färg fransar 20 min. Färg och form av bryn 20 min
Fransar och bryn 45 min
Ansiktsbehandlingar:
Alla ansiktsbehandlingar anpassas efter dig, dina önskemål och din hud behov. Behövs en ordentlig rengöring inkluderar vi portömning, är din hud i behov av fukt är det det vi kommer att fokusera på. Självklart kan du även lägga till färg och form av bryn och färg av fransar. Behandlingen inkluderar alltid, hudanalys, rengöring, peeling, mask, avslutande produkter, råd och produktrekommendation.

Kombibehandlingar:
Svårt att välja? Det behöver du inte, du kombinerar enkelt alla våra behandlingar precis som du vill!

Duobehandling:
Hos oss finns möjlighet att njuta av era behandlingar tillsammans i samma rum. Växelvis av en terapeut eller samtidigt av varsin.

Vaxning:
Är du våghalsig och vill prova på en vaxning?
Vi utför vaxning i mån av tid och behandling bokas på plats!

Kemiska peels

Milk peel
Mot fina linjer, tråkig hy och tråkig hudton. Behandlingen är säker, snabb och passar för alla hudtyper och har ingen återhämtningstid. Återställer en hy med lyster och stimulerar epidermis samtidigt som den reglerar oljig hud och förstorade porter. Förbättrar fina linjer, rynkor och jämnar ut hudtonen och förbättrar verkan från din dagliga hudvård. 50% glykolsyra, 10% mjölksyra, 4% salicylsyra

Tid ca 30 min
Pris 1450 kr

Mask peel
Passar en oren oljig hy och jobbar med en mildare föryngring.
Behandlingen renar epidermis, stramar åt porer och jämnar ut hudtonen. Den reglerar fet hud och vidgade porer samt påskyndar cellförnyelsen. Perfekt för dig som vill få en fräsch hy som både känns och ser yngre ut!
30% glykolsyra och 2 % salicylsyra

Tid ca 30 min
Pris 1095 kr

Maskinbehandlingar

Cavi Lipo fettsprängning

Är för närvarande det mest utvecklade systemet för behandlingen av fett & celluliter. Det är den enda maskinen i hela världen som tar bort fettceller permanent (precis som ett kirurgiskt ingrepp). Det är ett av de mest avancerade ultraljudssystem som använder sig av kavitationsteknik med inriktning på fettcellsförstöring. Cavi Lipo fungerar på allt underhudsfett och hela kroppen är behandlingsbar. Behandlingen är smärtfri och mycket effektiv. Här kan du bli av med dina problemområden, en gång för alla!

Tid 45 min
Pris 1200 kr

IPL-Skin rejuveation
Till för pigment behandling, kärlbristning, hudföryngring
IPL är en ljusbehandling där värmeenergi behandlar tex missprydande röda, blå kärl och pigmentbehandling. IPL har en föryngrande effekt då värmen stimulerar kollagen produktionen och förbättrar spänst och elasticitet.

Tid 45 min
Pris 1700kr

Bio Light Terapi- Läkande LED-ljus.

Tekniken kallas för kall laser och behandlingen är helt smärtfri. Den stimulerar kollagenet och cellförnyelse i huden. Enkelt skulle man kunna påstå att det är solsken utan den bestrålning man inte vill ha!

Tid 20 min
Pris 595kr

Sparitual

Köp din egen sparitual och utför den på dig själv på egen hand eller tillsammans med någon du tycker om. 150,- /person.

Läs mer
Behandlingsmeny

Här kan du öppna och ladda ned vår behandlingsmeny.

Öppna behandlingsmeny
Månadens behandling

Varje månad väljer vi ut en behandling som vi tycker extra mycket om. Spana in månadens erbjudande nu.

Läs mer
Följ oss på sociala medier