Aktiviteter för att maximera din vistelse hos oss ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Aktiviteter
Dömle Herrgård Spa & Resort

Aktiviteter

Aktiviteter

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns stora möjligheter till härliga aktiviteter. Nedanför herrgården, strax bortom vårt SPA finner du vår vackra sandstrand med badbrygga och magisk utsikt över den trolska sjön, där du sommartid kan njuta av soliga dagar eller ta en paddeltur. Bara tre kilometer bort finns Klarälvsbanan med en 90 kilometer cykelled. Vi har cyklar för fri utlåning. I Smårissjön fiskar du både abborre och gädda och vintertid går det utmärkt att pimpla i sjön. I direkt anslutning till herrgården finns en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Vintertid är det nära till skidbackar, om du nu inte vill koppla av i vårt underbara SPA.

Lika underbart, Sommar som vinter!

Dömle Herrgård Spa & Resort erbjuder en magisk upplevelse året runt. Vårt fantastiska Spa erbjuder skön avkoppling med bastu och bad och kanske lite härlig massage eller behandling. Är du sugen på något gott så har vi självklart en barservering på plats.

Gym

Hos oss kan du även träna! Vi har två helt nya fräscha gym, ett inomhus i Frugården och ett utomhus vid padelbanan. Du har tillgång till båda hos oss som gäst på Dömle Herrgård Spa & Resort. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Dryckesprovningar

För dig som gillar vin, öl eller annan ädel dryck och vill lära sig mer om ämnet erbjuder vi provningar. Du lär dig känna skillnad på kvalité, hantering och ursprung. Vi pratar trender, servering, mat och dryck. Förhoppningsvis finner du din egna personliga dryckesstil. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

OBS! Minimum 10 personer.

Fiske

I Smårissjön är det inte ovanligt att få både abborre och gädda på kroken. Vintertid går det utmärkt att pimpla i sjön. Ta med egen utrustning vid ert besök. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Padel

En underbar nyhet är att du som gäst under säsong kan spela padel här hos oss! Det finns en helt ny padelbana, belägen vid SPA och gym. Med en oslagbar utsikt över sjön.

 

Läs mer & boka

Golf

I direkt anslutning till Dömle Herrgård Spa & Resort finns under säsong en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Utsikten över berg, skogar, ängar, Dömleån och Smårissjön är ögonbedövande vacker. Golftider bokar du på ForshagaDeje Golfklubb.

Läs mer & boka
Cykling Dömle Herrgård

Cykla

En cykelvänlig miljö 6 kilometer ifrån Klarälvsbanan, som är en 90 kilometer asfalterad bilfri cykelled och garanterat bilfri. Klarälvsbanan passar för både familjen och motionären. Vi har cyklar för fri utlåning. Läs mer om en cykelsemester hos Sweden by Bike

Kanot

Ta en avkopplande paddeltur på Smårissjön eller Dömleån. Chansen att få se bäver, älg, vildsvin och andra vilda djur är stor. Så ta med kameran!

Vandring och löpning

Det finns ett flertal leder att välja bland i vårt närområde. Vandra eller ta en joggingtur i natur som omges av gamla kulturlandskap, odling- och ängsmarker, byar och stugområden. Vandra efter ledade skogsstigar eller utmed den asfalterade Klarälvsbanan.

SUP Paddleboard

Här på Herrgården har du alla möjligheter att njuta av lugnet och den magiska miljön, inte minst nere vid vår strand och den magiskt vackra Smårissjön. Eller om du vill ha lite fart och skoj så testa våra SUP Paddleboards. Skratt garanteras!

Följ oss på sociala medier