Aktiviteter för att maximera din vistelse hos oss ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Aktiviteter
Dömle Herrgård Spa & Resort

Aktiviteter

Aktiviteter

På Dömle Herrgård Spa & Resort finns stora möjligheter till alla typer av aktiviteter. Nedanför herrgården finner du vår sandstrand med tillgång till badbrygga, badtunna och jacuzzis där du kan njuta av soliga dagar. Bara tre kilometer bort finns Klarälvsbanan med en 90 kilometer cykelled. Vi har cyklar för fri utlåning. I Smårissjön fiskar du både abborre och gädda och vintertid går det utmärkt att pimpla i sjön. I direkt anslutning till herrgården finns en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Utsikten över berg, skogar, ängar och Smårissjön är bedövande vacker, ta en avkopplande paddeltur.

Sommar eller vinterbad

Nedanför Dömle herrgård Spa & Resort finns vår sandstrand där du kan njuta av soliga dagar. Vid sandstranden finns badbrygga, nybyggd bastu, lyxjacuzzi och vedeldad badtunna. Våra utomhus-jacuzzis är en fantastisk vinterupplevelse!

Skidor

Vintertid finns goda möjligheter till skidåkning. Dömlebacken finns endast 1 km bort från Dömle Herrgård Spa & Resort och erbjuder trevlig åkning för familjer och nybörjare. Vid anläggningen finns kiosk, grillmöjligheter och värmestuga. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Gym

Hos oss kan du även träna! Vi har två helt nya fräscha gym, ett inomhus i Frugården och ett utomhus vid padelbanan. Du har tillgång till båda hos oss som gäst på Dömle Herrgård Spa & Resort. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Dryckesprovningar

För dig som gillar vin, öl eller annan ädel dryck och vill lära sig mer om ämnet erbjuder vi provningar. Du lär dig känna skillnad på kvalité, hantering och ursprung. Vi pratar trender, servering, mat och dryck. Förhoppningsvis finner du din egna personliga dryckesstil. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

OBS! Minimum 10 personer.

Fiske

I Smårissjön är det inte ovanligt att få både abborre och gädda på kroken. Vintertid går det utmärkt att pimpla i sjön. Ta med egen utrustning vid ert besök. Ring 0552-41750 eller mail info@domle.se för att boka.

Padel

En underbar nyhet är att du som gäst under säsong kan spela padel här hos oss! Det finns en helt ny padelbana, belägen vid SPA och gym. Med en oslagbar utsikt över sjön.

 

Läs mer & boka

Golf

I direkt anslutning till Dömle Herrgård Spa & Resort finns under säsong en 18-håls golfbana med utmaningar för både nybörjaren och entusiasten. Utsikten över berg, skogar, ängar, Dömleån och Smårissjön är ögonbedövande vacker. Golftider bokar du på ForshagaDeje Golfklubb.

Läs mer & boka

Cykla

En cykelvänlig miljö 6 kilometer ifrån Klarälvsbanan, som är en 90 kilometer asfalterad bilfri cykelled och garanterat bilfri. Klarälvsbanan passar för både familjen och motionären. Vi har cyklar för fri utlåning. Läs mer om en cykelsemester hos Sweden by Bike

Cykling Dömle Herrgård

Kanot

Ta en avkopplande paddeltur på Smårissjön eller Dömleån. Chansen att få se bäver, älg, vildsvin och andra vilda djur är stor. Så ta med kameran!

Vandring och löpning

Det finns ett flertal leder att välja bland i vårt närområde. Vandra eller ta en joggingtur i natur som omges av gamla kulturlandskap, odling- och ängsmarker, byar och stugområden. Vandra efter ledade skogsstigar eller utmed den asfalterade Klarälvsbanan.

Följ oss på sociala medier