À la carte

Välkommen att boka bord i vår restaurang med en meny komponerad av vår nya köksmästare Björn Ståhlberg. Du hittar menyn längre ned.
Du kan boka bord fredag och lördag mellan kl 18-20. Du gör det enklast här eller på telefon 0552-417 50.

Välkommen att boka bord i vår restaurang med en meny komponerad av vår nya köksmästare Björn Ståhlberg. Du hittar menyn längre ned.
Du kan boka bord fredag och lördag mellan kl 18-20. Du gör det enklast här eller på telefon 0552-417 50.

Meny oktober 2019

Förrätt 145 kr
Löjrom
Kalixlöjrom med silverlök, syrad grädde, dill och rostad brioche

Öring
Pastrami på öring med créme på jordärtskocka, forellrom och gräslök

Anka
Rökt ankbröst med svamp, färskost, torkade lingon, lingon aigre doux och rågbröd

Blomkål
Skummig soppa på blomkål, råstekt blomkål och vit tryffel

Varmrätt 295 kr
Rotselleri
Sotad rotselleri, sellericreme, spenat, ägg 64, rostade hasselnötter och velouté på Almnäs 1 liter

Rådjur
Rådjursinnanlår med kryddsky, mandelpotatispuré, brynt smör och pepparrot
Wallenbergare med timjan och konjakslingon

Oxe
Hällstekt oxryggbiff med bakade rödbetor, friterad kapris, lökcreme, persiljesmör och rissolépotatis

Dessert 115 kr
Choklad
Choklad i textur med inkokta körsbär och crumble med havssalt

Havtorn
Havtornscurd med custard på tonkaböna, mördegsflarn och citronskum

Créme brulée
Karamelliserad med råsocker serveras med rårörda hjortron
Grädde, mjölk, äggula, socker, vanilj

Hallon
Hallonkompott med citroncremé, lakritsparfait och limemaräng

Barnmeny

Köttbullar
Nötfärsköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och potatispuré

Kyckling
Majsstekt kycklingsnitzel med kryddsmör och rostad potatis

Kolja
Krispigt stekt koljafilé med krusat smör, citronmajonäs och kokt potatis

Pannkaka
Stekta pannkakor med sylt och grädde

Glass
Glasstrut bjuder vi alla barn på

7-12 år 65 kr
0-6 år gratis i målsmans sällskap

Följ oss på sociala medier