Öppnar igen 29/5 ~ Dömle Herrgård Spa & Resort
Hem » Öppnar igen 29/5

Öppnar igen 29/5 27 april, 2020

Vänner,

Vi är nu inställda på att öppna hela anläggningen för gäster per den 29/5-20. Till dess har vi personal i reception som finns tills hands via telefon och mail, med andra ord kommunicerar vi fullt ut. Ni kan lita på att vi är sugna på att serva er och äntligen få öppna upp igen.

Dömle visar upp sig just nu från sin allra bästa sida, otroligt vacker och rogivande miljö. Ni är mer än välkomna att besöka oss på plats för att diskutera olika behov. Varför inte en rundvandring i vår magiska miljö ”mellan dröm och verklighet” tillsammans med någon av oss, för att få full insyn i allt vad vi har att erbjuda över en kopp nybryggt kaffe. Välkommen ut till oss!

Under vardagar tiden 27/4-29/5 erbjuder vi er att nyttja vår padelbana helt kostnadsfritt om ni medtar eget racket och bollar. Boka som vanligt på info@domle.se eller telefon 0552-417 50. En vackrare belägen bana med utsikt över sjön får ni leta efter!

Gillar ni golf? Intill herrgården ligger ForshagaDeje  GKs 18 håls bana som är i utsökt skick och enligt oss aldrig varit bättre! Eller varför inte bara för en skön och vilsam promenad i våra omgivningar som är en balsam för själen.

Vi ser fram emot att få höra från er och träffa er, till dess hoppas vi att ni håller er friska!

Vännerna på Dömle Herrgård Spa & Resort

Följ oss på sociala medier

Jag bekräftar