Björn Ståhlberg förstärker team Dömle ~ Dömle Herrgård Spa & Resort

Dömles offensiva satsningar fortsätter – Björn Ståhlberg ny medlem i team Dömle 31 juli, 2019

Här hos oss på Dömle fortsätter ägarna sina offensiva satsningar. Efter betydande investeringar med renoveringar och nybyggnader har nu turen kommit till att även lyfta mat och servering till nya toppnoteringar. Den i alla matsammanhang – såväl nationellt som internationellt – välkände matkreatören Björn Ståhlberg förstärker team Dömle från och med den första augusti.

För knappt två år sedan invigde man på Dömle den totalrenoverade Frugården. En byggnad som i årtionden hade fått förfalla hade omvandlats till en toppmodern konferens- och gästanläggning. Här finns 15 inbjudande dubbelrum. Två konferensrum med alla moderniteter och sist men inte minst en stor lounge för många gäster.

Som ett komplement till detta byggdes såväl ett inne gym som ett ute gym som nu används flitigt.

I början på innevarande år kunde NWT vidare rapportera om att Dömle invigt ett nytt SPA med bl.a. 5 stora spabad och 4 välbesökta behandlingsrum. Inte minst Dömles koncept att reducera fettceller har rönt enorm uppmärksamhet.

När vårsolen över Smårissjön värmt bort all snö öppnade Dömle Värmlands första paddelbana. Att det skulle vara populärt det visste man men intresset har ändock överraskat oss alla.

En snabb blick på sociala medier visar att gästerna på Dömle verkligen uppskattar vad de erbjuds. Miljön såväl ute som inne slår det mesta i vårt avlånga land. Det och avskildheten och lugnet lockar gäster från när och fjärran. För någon vecka sedan anordnades en träningsvecka där en av deltagarna kom från Los Angeles och igår såg man på parkeringen en bil med registreringsskylt från Schweiz.

I kommentatorsfältet får Dömle också mycket beröm för sin mat.

”Men ingenting är så bra att de inte kan bli bättre” säger Georg Möller VD på Dömle. ”och det är därför vi är utomordentligt glada att hälsa Björn Ståhlberg välkommen till vårt team på Dömle” fortsätter han.

”Dom flesta i Värmland känner ju till Björn, och jag känner ingen som inte imponerats av hans kunnande, erfarenhet och kontaktnät” säger Georg.

”Jag har ju följt Dömle från utsidan och imponerats av allt som gjorts att för skapa den anläggning som det är idag. Jag blev därför både glad och smickrad när Georg ringde och frågade om jag ville komma med på Dömles fortsatta resa. Någon betänketid behövdes inte. Klart att jag sa ja.” säger Björn Ståhlberg.

”Mycket är gjort på Dömle men minst lika mycket återstår. Fortsätter Björn. ”Jag vet att jag med min erfarenhet från såväl nationella som internationella uppdrag kan ta gästernas upplevelse på Dömle till nästa nivå.”

På Dömle har man nu stängt böckerna för första halvåret 2019 och med den orderingång som man ser kan redan nu konstateras att 2019 blir Dömles utan jämförelse bästa år någonsin.

”Vi vill tacka alla gäster för allt stöd och för all uppmuntran vi får för de satsningar som vi gör.” Avslutar Georg.

Läs mer om vår restaurang

Följ oss på sociala medier